Schilder Noordwijkerhout

Waarom kiezen voor doorrolstellingen?

Stel je moet een magazijn gaan inrichten, of je moet iets van een magazijn verbeteren. Dan heb je vaak veel dingen om uit te kiezen. Dat kan snel heel overweldigend zijn omdat er zoveel keuzes zijn. Dan zie je door de stellingen het magazijn niet meer. Doorrolstellingen zijn extreem aan te raden voor in een magazijn. Ze zorgen ervoor dat je een stuk minder moeite hoeft te doen om spullen te pakken. En het sorteren van nieuwe goederen gaat ook een stuk makkelijker. Doorrolstellingen passen daarbij in elk magazijn en ze zullen je zelfs ruimte besparen.

Hoe werken doorrolstellingen?

Je hebt er vast wel eens last van. Je komt net niet bij het product waar je bij moet komen. Je komt er net niet bij. Of misschien pakken jij of de werknemers wel eens het verkeerde product van de stapel omdat je een oudere wilt hebben, dat is zoals het FIFO systeem werkt. Doorrolstellingen werken als volgt: Je pakt wat uit de stelling, en vervolgens rolt alles wat erachter ligt naar voren. Dit is omdat de lagen iets gekanteld zijn. Op die manier schuift alles mooi soepel naar voren zodra er wat uit gepakt is. Dat is ideaal voor als je soms niet bij dingen kan.

Voordelen doorrolstellingen

Over ideaal gesproken, dat is niet het enige voordeel van doorrolstellingen. Je zal overal bij kunnen, omdat op het moment dat je wat uit de stelling pakt, zal alles wat erachter stond naar voren rollen. Maar dat is niet het enige voordeel. Je kan zo ook makkelijk met het FIFO systeem werken. Dat systeem wordt ook wel het First In First Out systeem genoemd. Je zet alle nieuwe producten simpel achterin het schap en ze gaan zo naar voor wanneer alle oude dingen weg zijn. Nooit meer gezeur om FIFO of dat iemand ergens niet bij kan.

Niet alleen voor het magazijn

Nu kan je denken: leuk die doorrolstellingen, maar ik heb iets nodig voor mijn eigen opslagplaats. Wees niet bang. Doorrolstellingen passen ook in werkplaatsomgevingen. Maakt niet uit op wat voor plek je ook werkt. Het is perfect voor als je een stelling nodig hebt waar dingen in gaan waar je makkelijk bij moet komen. Door de lichte kanteling kan je ook makkelijk dozen in de stelling zetten. Dozen met een open bovenkant waardoor je heel makkelijk dingen eruit kan pakken. Als dat niks voor jou is, kun je er ook grote (zakken/bakken) ingrediënten in leggen die naar voren schuiven als de oude allemaal op zijn. Zo kom je nooit later nog oude ingrediënten tegen.

Ideaal voor alle situaties

Doorrolstellingen passen overal. Misschien heb je een magazijn waar je meer dingen in op wilt slaan. Misschien wil je meer dingen efficiënt opslaan. Of je moet een magazijn inrichting vanaf het begin en weet niet wat je moet kiezen. Een doorrolstelling is perfect voor al die situaties. Je haalt er steeds weer het oudste product uit en vervolgens zal alles automatisch naar voren schuiven zodat je nooit zit met het ding dat je er niet bij kan. Ook kan je het gebruiken voor in een werkplaats omdat het ervoor zorgt dat je snel al je benodigdheden bij de hand hebt. Kortom: Een doorrolstelling is perfect voor iedereen.